Saturday, 10 November 2018

Sale 11.11 | Madame

Hi korang!
Shaklee buat promo khas tau..sale 11.11 giteww..macam Shopee, Lazada dan lain-lain tu. Best kan? Only one day PROMOTION sahaja ni.Kena sangat dengan angka 11 ni, sale Shaklee bagi DISKAUN 11% untuk belian combo berikut.

Sale 11.11


Sale 11.11
Beli 2 Coqtrol Plus, DISKAUN 11%

Sale 11.11
Beli 2 GLA Complex, DISKAUN 11%

Sale 11.11
Beli 2 Carotomax, DISKAUN 11%

Sale 11.11
Beli moisturiser spf50+night cream (light/rich), DISKAUN 11%


Sale 11.11

Nak order PROMO SEHARI sahaja ni, wasap madam ya!

Salam sayang dari Madame,
Azwani Aziz
019-4207668

Continue Reading

Friday, 9 November 2018

Promosi Shaklee bulan November 2018 | Madame

Assalamualaikum semua, promosi Shaklee bulan November ni best tau! Minyak ikan tulen, Shaklee baby dan Youth skin care promo dengan harga jimat dan berbaloi.πŸ€—

Promosi Shaklee bulan November 2018
PROMO OMEGA GUARD

Beli 2, DISKAUN 5%
Beli 6, PERCUMA 1


Promosi Shaklee bulan November 2018
PROMO SHAKLEE BABY

Shaklee baby boleh beli secara berasingan ya. Siap DISKAUN 30%!


PROMO YOUTH SKIN CARE

Promosi Youth dilanjutkan bulan November ni. Belian set Youth, PERCUMA beg kalis air yang cun!


Wasap madam untuk harga terbaik!

Salam sayang dari Madame,
Azwani Aziz
019-4207668

Continue Reading

Sunday, 28 October 2018

PETUA KEJAYAAN | Madame

πŸ‘‰ 10 PETUA KEJAYAAN. πŸ‘ˆ

Orang-orang berjaya ni sentiasa ada resepi rahsia mudah untuk mereka berjaya. Dan ini adalah 10 daripadanya. Mungkin jika anda amalkan. panggilan kejayaan lebih mudah untuk anda dengari!

Tips berjaya


Mari lihat 10 Rahsia Orang Berjaya di bawah.

1. BERGAUL DGN ORG-ORG BERJAYA

‘Circle of friends’ benar-benar memainkan peranan dalam menentukan sejauh mana anda boleh pergi. Pernah dengar kan, ‘Kalau nak berbau wangi, berkawanlah dengan penjual minyak wangi!’

2. LAKUKAN APA YG DICINTAI:

Siapa yang tak mahu lakukan apa saja untuk apa yag mereka cintai? Siapa? Semua orang pasti rela melakukan segala yang mungkin demi sesuatu yang dicintai. Jadi cari sesuatu yang anda cintai dan keep going for it! Kalau tak jumpa, cuba kenal, suka dan cinta apa yang anda sedang usahakan. Pasti berbaloi juga hasilnya.

3. KEKAL POSITIF:

Positif terletak pada minda dan diri sendiri. Pilih untuk gembira atau pilih untuk bersedih. Minda yang positif menarik perkara-perkara yang positif juga. Tak percaya? Cuba positifkan minda anda hari ini dan katakan anda akan berjaya menyelesaikan to-do-list anda menjelang jam 5 petang. Percaya, yakin, positif dan lakukan. InsyaAllah menjadi!

4. HENTI BERALASAN:

Alasan hanya untuk orang yang malas! Alasan = bermalas-malasan! Kejayaan tak suka pada orang yang malas. Jadi berhenti cari alasan sebaliknya usaha untuk menyelesaikan sesuatu tugasan dengan tepat dan cepat!

5. BERANI MENGAMBIL RISIKO:

Risiko sentiasa ada. Sama ada kecil atau besar, jika anda mahu berjaya, anda tetap perlu hadapinya. Risiko penolakan? Risiko kejatuhan? Redah dengan ilmu persediaan dan kumpulkan sebagai pengalaman. Tak cuba, tak tahu!

6. TERUS MELANGKAH KEHADAPAN:

Masa depan bermula dengan langkah hari ini. Kejayaan dan impian ada di hadapan. Jadi nak undur ke belakang atau teruskan berjalan? Ambil apa yang berlaku hari ini atau semalam sebagai pengajaran supaya tidak lagi melakukan kesalahan yang sama berulang kali.

7. PILIH RAKAN SEBAIKNYA:

Kelilingi persekitaran yg POSITIF.
Rakan yang BAIK membawa kita ke hadapan. Rakan yang kurang baik sentiasa menekan kita untuk terus ketinggalan. PILIH rakan anda yang sentiasa boleh membantu anda mencapai impian anda. JAUHkan diri dari rakan negatif dan menjatuhkan.

8. KUMPUL PENGALAMAN, BKN BERANGAN:

Berbelanja lebih untuk ilmu dan pengalaman adalah lebih berharga berbanding mengumpul barangan! Meskipun aset itu penting, tapi seimbangkan dengan ilmu dan pengalaman juga! Laburkan sebahagian wang untuk ilmu dan pengalaman supaya kita akhirnya boleh mengumpul lebih banyak barangan (aset)!

9. PEKA! BUKAN PEKAK:

Peka dengan keadaan dan perubahan sekeliling. Bukan pekakkan telinga! Pastikan anda tak ketinggalan untuk mana-mana peluang yang memungkinkan anda mencapai impian anda. Always look for opportunities!

10. JANGAN TAMAK:

tetapi berkongsilah. Orang tamak selalunya rugi! Berkongsi, bersedekah, memberi itu takkan mengurangkan harta atau ilmu yang anda ada. Sebaliknya membuka ruang lebih besar dan banyak untuk perkara yang baru! Yakin dan jangan lokek. InsyaAllah, anda akan temui lebih lagi bila anda tanamkan sikap memberi dan berkongsi ini.

Semoga berjaya!πŸ‘πŸ»
do the bestπŸ‘ŒπŸ»

Sumber : Motivasi Bisnes
.
.
.
Salam sayang dari Madame,
Azwani Aziz
019-4207668
Continue Reading

Sunday, 21 October 2018

Mengapa pilih Shaklee? | Madame

Hi korang! Masih ada yang belum mengenali Shaklee kan? 
Mengapa perlu pilih suplemen Shaklee untuk menyokong kesihatan seharian?

Vitamin / makanan tambahan kini telah menjadi satu keperluan dalam menu harian kita. Kita sentiasa terdedah dengan radikal bebas dalam udara seperti asap rokok dan pencemaran. Vitamin terutamanya antioksidan A, C dan E membantu melindungi sel badan kita dari dirosakkan oleh radikal bebas tadi. Sebagai contoh mudah, epal yang dipotong menjadi lebam kerana teroksida disebabkan udara.

Kenapa pilih shaklee
Vitamin Shaklee pertama iaitu Vitalized mineral yang kini dikenali sebagai Vitalea Iron Formula sudah berusia 103 tahun!

Kenapa pilih shaklee
Vitamin Shaklee terbukti SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN.

Kenapa pilih shaklee
Vitamin Shaklee berkualiti, 100% organik dan tidak akan menyebabkan kerosakan buah pinggang

Kenapa pilih shaklee
Setiap bahan yang dipilih adalah selepas melalui saringan ketat kerana Shaklee mementingkan keselamatan dan kualiti.

Kenapa pilih shaklee
Vitamin Shaklee adalah makanan tambahan. Ia bukan ubat untuk merawat. Jadi, kita mestilah menjaga kesihatan melalui pemakanan diet sihat dan senaman juga. Vitamin Shaklee hanya membantu kita melengkapkan nutrisi dan mengekalkan kesihatan badan kita.

Kenapa pilih shaklee
Setiap vitamin Shaklee melalui kajian terperinci. Segala kandungan bahan dan kertas kajian, kita boleh baca di http://healthresource.shaklee.com/shaklee-science/


Yakinlah dengan produk Shaklee πŸ‘
SHAKLEE SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN


Salam sayang dari MADAMe,
Azwani Aziz
019-4207668

Continue Reading

Thursday, 18 October 2018

PENIAGA ONLINE JANGAN TERTIPU | Madame

Assalamualaikum korang,

Madam ada baca satu post ni di facebook dan rasa sharing ni sangat bermanfaat untuk semua terutamanya kepada para peniaga atas talian (online). Pesanan Hafifi ni sangat betul agar peniaga semua berhati-hati agar tidak tertipu dan rugi.

Jom baca apa yang berlaku okehπŸ‘Œ
.
Peniaga online jangan tertipu

TEKNIK PENIPUAN PEMBAYARAN ATAS TALIAN (ONLINE)

1. Buat SCHEDULED PAYMENT. Pembeli membuat transaksi atas talian.

2. Pilih tarikh bayaran 3 hari akan datang
Contoh : Pembeli beritahu akan bank in hari ni 9 Oktober 2018. Tapi masa pembayaran atas talian dibuat, dia pilih SCHEDULED PAYMENT dan pilih tarikh 12 Oktober 2018.

3. Ini bermakna penjual akan menerima bayaran tersebut pada 12hb Oktober. Bukan 9hb Oktober.

4. Selepas selesai transaksi, resit akan di 'screenshot' dan pembeli tersebut akan hantar resit tersebut kepada penjual sebagai bukti pembayaran.

5. Disini masalah bermula, resit yang pihak bank keluarkan sama dengan 'normal transfer'. Tiada cacat cela. Tiada langsung mengatakan transaksi ini adalah SCHEDULED TRANSFER.

6.  Paling tak menyenangkan atas resit ada perkataan SUCCESSFUL.

7. Penjual terima resit. Nampak asli dan terus pos barang tanpa menyemak baki akaun.

8. Bila pembeli dah dapat 'tracking' number barang, dia akan batalkan SCHEDULED PAYMENT tersebut.

9. Makanya melopong penjual berkenaan bila mana barang dah di pos.

10. Kerana walaupun transaksi dibuat pada 9 Oktober resit pun nyatakan transaksi dibuat pada 9 Oktober. Tapi duit tak masuk sebab SCHEDULED PAYMENT boleh di batalkan pada bila masa sahaja.

11. Lagi haru ialah walaupun baki dalam akaun kita tinggal RM2, kita masih boleh buat SHEDULED PAYMENT. Jadi penipu bebas letak apa-apa amaun yang dia nak.

12. Tanpa perlu batalkan transaksi tersebut pun, bila tiba hari yang dijadualkan, bila sistem semak baki akaun tak cukup, maka transaksi tersebut akan automatik batal.

13. Maka seronoklah penipu dapat barang tanpa perlu buat bayaran.

SEMAK AKAUN SELALU!

Kredit : Hafifi Hafidz

Peniaga online jangan tertipu

Salam sayang dari Madame,
Azwani Aziz
019-4207668
Continue Reading

Wednesday, 17 October 2018

Zinc Plus Shaklee | Madame

Assalamualaikum..hi korang! 😊
Zinc Plus dah kembali! Dulu dikenali dengan nama Zinc Complex. Kali ni, lebih baik sebab tiada Alfalfa dalam Zinc Plus. Jadi maksud nya, sesuai untuk semua..yeayyy..ramai kan duk cari Zinc Shaklee ni. Betul dak? 

Zinc shaklee

Zinc shaklee

Zinc shaklee


Zinc shaklee

Zinc shaklee

Zinc shaklee



Nak dapatkan Zinc Plus, cod or by pos, just wasap jerrrr senangπŸ€—

Salam sayang dari Madame,
Azwani Aziz
019-4207668

Continue Reading

Thursday, 11 October 2018

6 Cabaran Ketika Hamil | Madame

Assalamualaikum korang, hai!
Siapa tengah pregnant sekarang, sila angkat kening😜 hehe.. Pengalaman Madam dah hamil 4 kali. Pelbagai cabaran ketika hamil ni, betul tak? Awal kehamilan dengan alahannya. Mabuk, muntah, tak lalu makan lagi. Sepanjang hamil, tak boleh meniarap lak tu! Haha..sangat tak selesa. Tidur sakit2 belakang. Memang banyaklah kalau nak disenaraikan.huhu..tapi memang Pengalaman yang sangat indah time pregnant ni. Hehe..jom baca apa 6 cabaran yang Madam nak kongsikan ni.πŸ‘Œ

Cabaran ketika hamil

Cabaran ketika hamil

Cabaran ketika hamil

Cabaran ketika hamil

Cabaran ketika hamil

Cabaran ketika hamil

Cabaran ketika hamil

Sepanjang hamil ke-4, Madam amalkan nutrisi dari Shaklee. Alhamdulillah, banyak manfaat yang Madam dapat. Dulu tak kenal Shaklee, berat masa hamil naik hampir 20kg! Lepas amal Shaklee, berat naik 11kg sahaja πŸ€—. Sembelit tak dak. Rasa bertenaga, Madam mampu puasa penuh sehinggalah 2 hari sebelum Aidilfitri, Madam selamat bersalin. Alhamdulillah, bersalin pun cepat sangat asbab telan kalsium magnesium sebelum ke hospital.hehe..nanti Madam cerita details lagi next entry okehπŸ‘Œ

Berminat dapatkan Set Kehamilan Shakkee mahupun Set Lepas Bersalin/ Set Berpantang / Set menyusu Shaklee, boleh wasap Madam ye.πŸ€—

Salam Sayang dari Madame,
Azwani Aziz
019-4207668


Continue Reading