Thursday, 25 January 2018

Landmark Study Shaklee | Madamelandmark study shaklee

TAHUKAH ANDA?
Shaklee telah berusia lebih 100 tahun. Di Malaysia, telah memasuki pasaran lebih 30 tahun!

Ramai yang claim produk syarikat mereka berkesan, tapi dengan Shaklee kami MEMBUKTIKAN produk kami bukan sahaja BERKESAN, malah SELAMAT dan MESRA ALAM.


Ini dibuktikan dengan kuat melalui kajian saintifik dan ujian klinikal. Terdapat lebih 109 penerbitan saintifik dan dalam jurnal berwasit yang mengesahkan keberkesanan produk Shaklee. Lebih daripada US$300 juta dilaburkan dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan. Lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan ketulenan dan keberkesanan produk. 

Layari healthresource.shaklee.com untuk lampiran lengkap penyelidikan yang ditaja oleh Shaklee.Satu kajian Pemakanan Suplemen Shaklee ke atas pengguna suplemen jangka panjang telah dijalankan dengan kerjasama penyelidik dari Sekolah Kesihatan Awam University of California, Berkeley dan diterbitkan dalam Jurnal Pemakanan. Kajian data silang ini telah diterbitkan dalam Nutritional Journal, secara atas talian pada 24 Oktober 2007. (Rujuk http://www.nutrionj.com/content/6/1/30 )


"Landmark Study" adalah satu-satunya kajian seumpamanya yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee dalam tempoh 20 tahun, mempunyai kesihatan lebih baik berbanding kumpulan berikut:
  • Hanya mengambil satu multivitamin
  • Langsung tidak mengambil suplemen


Dalam jangka masa panjang, pengguna suplemen Shaklee didapati mempunyai kesihatan yang lebih baik dengan ketara sekali iaitu:
  • Paras trigliserida 33% lebih rendah
  • Nisbah 11% lebih rendah daripada jumlah kolestrol (untuk kolestrol HDL)
  • Tahap homosistein 36% lebih rendah
  • Tahap protein C-reaktif 59% lebih rendah

Kajian Landmark Study ini telah menjadi penanda aras untuk semua kajian klinikal pada masa depan. Ini membuktikan Shaklee sentiasa unggul dan menjadi satu-satunya syarikat yang terbukti vitamin dan suplemennya berkesan dan memberi impak terhadap tahap kesihatan.

Rujuk http://www.shaklee.com.my/pdf/landmark-study/Shaklee_TheLandmarkStudy_Infographic.pdfJom lihat ringkasan penemuan Landmark Study!

landmark study shaklee

landmark study shaklee

landmark study shaklee


landmark study shaklee


Apabila anda memilih Shaklee, anda akan mengetahui tiga perkara nyata dan benar.
SELAMAT, TERBUKTI, BERKESAN!Jom Shaklee bersama MADAMe!

Azwani Aziz
SID 1264241
019-4207668
COD Jitra/ Alor setar
FB Azwani Aziz
PAGE fb.com/madamwani

Kredit : Senior Supervivor Dinas Zafran

0 comments :

Post a Comment