Saturday, 1 July 2017

Vitamin C Shaklee memang sangat best! @ Shaklee Jitra

Assalamualaikum,

Ingat x madam pernah sharing pasal jatuh hati dengan ostematrix sblm ni?

haa..

Hari ni nak sharing pasal Vitamin C Sustained Release  Shaklee lak.hehe


Sblm ni madam memang slalu selsema..sbb ada masalah resdung.

Jadi masa mula2 makan vitamin C ni, muka dan sekitar hidung mmg rasa gatal2..pastu hidung mmg slalu berhingus..dlm 2 minggu jugak..baru la reda..mmg sabar ja hidung meleleh ni..

Sbb tau dah mmg healing crisis ni, jd mmg bersedia.hehe

Jerawat pn duk keluar jgk time mula2 mkn ni..sekitar hidung dan dagu..

Alhamdulillah, skrg lps sebulan consume Vitamin C Shaklee, mmg rasa kebaikannya..

Bila start selsema ja, mmg xmelarat lama sbb mkn Vitamin C ni. Anak pn selsema jgk, tp sama mcm madam. xmelarat teruk..kejap ja lega..sbb menyusu badan kan. 

Jadi secara x langsung, baby pn dapat effect Vitamin ni..

Selalu madam makan 2 bj ja sehari..tapi kalau selsema madam up la dose..mkn 2x sehari..hehe

Alhamdulillah, Shaklee best!

Jom Shaklee!

Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668
FB Azwani Aziz

No comments:

Post a Comment