Wednesday, 9 August 2017

MENYUSU DENGAN ALFALFA @ Shaklee Jitra

Assalamualaikum, hari ni madam sharing pengalaman Nana consume Alfalfa as milkbooster :)

Jom baca sama2 nah 

*******************************************************************************

Assalamualaikum semua.

Nama saya Nur Farhana Bt Mohd Isha. Boleh panggil saya Nana.

Berumur 30 tahun, seorang surirumah sepenuh masa dan mempunyai 3 orang anak.

So lepas baby ke 3 lahir, lepas long jaundice, Nana consume ALFALFA.

Niat nak menyusu baby memang dah ada time pregnant lagi. Sebab yg lagi 2 anak, menyusu tak habis sebab susu kurang sangat.

Alhamdulillah, baby menyusu elok, tidur lena. Memang puas hati sangat dengan kesan ALFALFA. Selain tu, masalah keputihan Nana pun hilang. Wah, lagi teruja la kan nak terus consume.

Sekarang ni, baby dah 9 bulan dan masih terus menyusu badan. Teruja sebab susu badan sentiasa cukup dan banyak. Nana pun dah tak ambik jamu lain melainkan ALFALFA ja.

Untuk menyusu ni, Nana just add on ESP dan OMEGA. Semuanya bagus!

Nana harap, dapat teruskan penyusuan eksklusif ni sampai baby Umur 2 tahun. In shaa Allah.

Doakan Nana!


Baby Iman (anak Nana)
Kredit : Nur Farhana

*********************************************************************************

Jom Shaklee bersama kami!

Azwani Aziz
ID 1264241
019-420 7668

FB Azwani Aziz
COD Jitra

No comments:

Post a Comment