Saturday, 19 August 2017

TESTIMONI NANA @ Shaklee Jitra

Assalamualaikum. Selamat Malam semua !

Malam ni Nana nak share pengalaman berharga Nana sepanjang bersama Shaklee

Nana baru setahun join Shaklee.

Antaranya, bila Nana start guna supplements menyusu (Protein Soya, Alfalfa, omega 3) dan bagi kesan yang sangat bagus untuk baby. Susu banyak, baby tak meragam dalam pantang dan selepas pantang, baby tidur lena.

So, bila kita dah rasa kesan dengan apa yang kita consume tu, secara tak langsung kita dapat kenalkan pada ibu2 yang lain pulak.

Lagi satu, bila Nana dapat Shaklee kan family. Satu keluarga memang dah setia dengan Shaklee. Seronok sebenarnya bila kita dapat bahagiakan mak ayah adik beradik dengan apa yang kita buat. Tak ternilai dengan segala penat lelah dorang dalam membesarkan kita

Mak ayah sihat, anak-anak pun aktif, sihat. Part ni memang paling membahagiakan Nana. Takda istilah rugi dalam Shaklee. Untung jumpa dan kenal Shaklee!

Then, bila customers suka dengan supplements yang dia makan, berpuas hati dan kenalkan kita pada rakan2 yang lain. Rasa dihargai gitu. Sebab dia percayakan kita as SID.

Lepas ni, Nana wajib usaha lebih lagi supaya banyak lagi kenangan yang boleh Nana cipta dalam Shaklee. Itu saja perkongsian Nana malam ni.

Terima kasih semua !

Kredit : Nana Isha

*********************************************************************************

Jom Shaklee bersama kami!

Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668

FB Azwani Aziz
COD Jitra/ Alor Setar

0 comments :

Post a Comment