Thursday, 21 December 2017

ESP : Mixed Soy Protein, untuk remaja membesar dengan sihat | Madame

Remaja masa kini perlulah lebih aktif. Selain aktif, remaja juga perlulah memastikan kesihatan mereka terjaga seiring dengan aktiviti harian mereka untuk kekal aktif. Semasa fasa ini, remaja menjalani perkembangan fizikal, emosi, sosial dan fisiologi yang pesat. Apabila mereka mencapai akil baligh, badan mereka berubah, di mana saat inilah mereka sangat bertenaga dan aktif. Protein soya ESP dapat membantu remaja membesar dengan sihat bagaikan juara! Pada masa yang sama, dapat menyokong proses pertumbuhan dan perkembangan mereka.ESP memberikan tenaga berterusan, berasaskan protein tumbuhan yang berkualiti tinggi.

Protein adalah seperti blok yang membina tubuh, seperti batu bata yang membina rumah kita. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan dan perkembangan.


Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.


KEISTIMEWAAN SHAKLEE: ↑ dan ↓

Shaklee menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai secara genetik (Bukan GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP)


Image result for glisemik indeks esp

ESP dengan Indeks Glisemik (GI) yang rendah, paras gula dalam darah kekal stabil, membantu mengekalkan tenaga, mengekalkan rasa kenyang yang lebih lama dan bermanfaat untuk mengurangkan berat dan mengekalkan kesihatan jangka panjang.

HARGA ESP

Satu tong ESP 850gram.
Harga pasaran ESP adalah RM170.93
Sila wasap saya untuk konsultasi cara pemakanan dan harga promosi khas untuk anda!


Anda nak terus beli sendiri pun boleh, sila klik di sini!

Anda mungkin berminat untuk membaca tips dan post lain berkaitan. Sila klik link di bawah ya :)
tips 
esp untuk wanita

Jom Shaklee bersama kami!

Azwani Aziz
ID 1264241
019-4207668

FB Azwani Aziz
PAGE fb.com/madamwani

0 comments :

Post a Comment