Tuesday, 24 April 2018

Kulit Berjerawat dan Menggerutu Pulih menjadi Cantik Berseri | Madame

Assalammualaikum,
Masalah jerawat melata di atas muka korang menyebabkan muka menggerutu. Masalah jerawat dan parut di muka sering menghantui wanita yang mementingkan kecantikan. Ia selalu memberi kesan negatif terhadap keyakinan diri. Betul tak?

Jom madam kongsikan pengalaman sahabat yang mempunyai masalah yang sama. Moga bermanfaat ya!😘
-------------------------

Kisah shaklee saya.

Muka menggerutu dan berjerawat pulih menjadi cantik berseri


Bukan setakat mimpi ngeri dah. tengok muka sendiri kat cermin pun rasa nak muntah. stress sebab muka memang jenis tak berjerawat langsung dari sekolah. Seketul dua tu ada la time period.

Bukan beli produk local yang 5 in 1 tu tau. bukan krim timbang kilo, tapi beli dekat store dia. raza punya la terang bagai nak rak kata kulit muka saya sensitif + kalau ada bau memang tak boleh.

Harga dia boleh tahan jugak la RM1++. lepas pakai 3 hari kulit rasa gelap. pakai lagi sampai nak masuk 2 minggu. Masa ni muka dah macam kena bakar. raza stop terus pakai.

jerawat mula muncul penuh satu muka, tak surut surut jadinya. macam² tenyeh kat muka. kunyit, tomato, timun aloevera semua tu tak jalan.

last sekali baru teringat shakleeπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ambik esp + pencuci n toner enfuselle. sambil tenyeh HB sama.

lama jugak la nak baik lepas tu tambah vitamin c dalam masa 6 bulan macam ru jugak la baru nak baik muka. masa ni ramai yang perasan muka makin elok. kulit tak megerutu lagi.

rasa serik sangat dah. sebab kulit muka jadi macam ni la raza join buat bisnes. padahal tahun 2014 lagi dah jadi ahli.

esp & vit c ni memang konsisten.  bukan nak cantik je. berat pun turun jugak. 😜😜

Kredit: Raza Aziz

Wasap madam untuk konsultasi terbaik okeh!πŸ˜‰

Salam sayang dari Madame,
Azwani Aziz

0 comments :

Post a Comment