Monday, 9 July 2018

Piala Dunia Rusia 2018 | Madame

Salam Piala Dunia Rusia 2018!

Korang sokong team mana? Team mana agaknya akan menang Piala Dunia 2018 ni kan.๐Ÿค” Musim bola la ni, semua lelaki/ para suami layan bola di rumah ka di luar?

Piala dunia rusia 2018

Suami madam pun kaki bola. Tiap2 malam layan live Piala Dunia kat tv๐Ÿ˜…. Tak palah, asalkan dia kat rumah, tak melepak kat luar.hihi..suami madam ni of cos la sokong Perancis. Siap beli jersi Perancis tau! Hehe

Punya la nak tengok team masing-masing menang or kalah kan, sanggup stay up sampai 5 pagi! walau esoknya kena kerja. Betul tak? Hehe๐Ÿ˜… Orang laki ni layan bola kadang sampai overstress kalau team depa tak jaringkan gol atau kalah dalam perlawanan. ๐Ÿ˜‚

Jadi, madam cadangkan para lelaki amalkan B Complex, Cinch Tea dan CoQ-trol Plus. Para isteri boleh hadiahkan kat suami masing-masing.

Nak tau dak kelebihan produk2 ni?

B Complex ni antistress tau๐Ÿ‘. Team kalah ka menang, tak stress dah.haha

Cinch Tea menyegarkan mata untuk kekal fresh untuk stay up malam2.

CoQ-Trol Plus pulak memberi tenaga untuk pergi kerja pagi2. Tak la asyik menguap ja pagi2๐Ÿ‘Drive keta pun mata segar. Tak la terlelap, langgar divider.huhu

Perlukan bantuan, wasap ja madam okeh!๐Ÿ˜˜

Salam sayang dari MADAMe,
Azwani Aziz
019-4207668

0 comments :

Post a Comment