Wednesday, 8 August 2018

Cyst hilang asbab Polifenol Vivix | Madame

Assalamualaikum korang,

Entry kali ni, madam nak share dengan korang mengenai CYST. Ada sahabat ni menghidap CYST dan bagaimana sahabat madam ni pulih dari CYST. Alhamdulillah, dengan izin Allah semuanya.

Jom baca okeh!๐Ÿ˜Š

Cyst shaklee


Asalammualaikum
Selamat malam☺️

Nama min nazatul syamim tapi org panggil min..umur 27tahun..dah Ada 3 org Cahaya mata๐Ÿ˜Š

Mcm mana min kenal shaklee??
9/14..min jumpa kak angkat min ni(mamareen)sbb tau dia jual ubat kurus..dapat2 tau tu,mlm tu jugak p rumah dia..redah la gelap2 tu ha..punya Nak cantik...sbb Nak dekat raya..min Ada masalah perut buncit,kulit kusam,bnyk jerawat n hormon mmg la xstabil...
Nak tau sbb apa??sbb min mempunyai Masalh cyst(3 biji dalam rahim)

Masa p rumah kak reen tu xcerita Pon min Ada cyst..p semata2 Nak ubat kurus ja..dah sampai mcm2 plak dia promote..alhamdulillah..beli la Kita ni Pon...

Try xsampai smggu berat mmg trun..3kg tau..baru buat keputusan Nak join shaklee..

Xsampai sebulan amalkan produk shaklee,min rasa sakit perut gila!!๐Ÿ˜ญmasa tu dah mmg Mcm mayat hidup..muka dah kuning n xlarat ja rasa...

P hosp checkup..dokter tahan dah kt wad..rupanya cyst min dah besar..
So dokter bagi tarikh hujung bulan 9 tu jugak admit ward..tapi masa masuk hosp tu,Ada bg tau kak reen masalah min..baru cerita betul2 min Ada cyst..kak reen syorkan vivix..

Seminggu 1 botol jugak la min ambik vivix...Tiba hari kena admit,min mmg bawak suplement2 min...
Tapi 3 jenis ja min bawak
Vivix+gla+vitamin c..sbb tau dah Nak operation..(Kita masuk hosp sehari awal Dari hari Nak operation)
Mlm admit wad,nurse panggil sruh masuk bilik Nak cek dulu..utk Esok la kot...
Min ikot jerlah..depa scan,masukkan mcm2 la kt min ni..dah Mcm Bahan uji Kami Pon Ada..min ni mmg belajar x berapa pandai Pon..depa cakap b.i mmg min xpaham..tapi nampak depa Mcm kelam kabut ja...

Dah setel tu,dok atas katil..tnya la nurse kenapa...nurse gtau berita gembira...operation esok dibatalkan!!
Wei..seronok..tapi kena masuk cek skali lagi..depa Nak masuk camera melalui bawah Kita..

Hari tu mmg min happy gila..tapi...katil2 dlm wad min degar apa nurse cerita...mlm tu pakat la mai tnya min makan apa smua..
Eh lupa Nak gtau..min masuk hosp kerajaan..so mmg ramai la 1 wad..

Mlm tu ja,min dapat lock vivix lebih 10 botol..hnya dlm wad hampa oiii..

Esok jumpa pakar..pakat cek skali lagi..habis smua,pakar tnya min,sebelum awak betul Ada cyst ka,min mgaku la..sbb mmg dok checkup..pastu dia tnya min,awak punya cyst berkurang..Ada 1 ja..tapi kecik Dari saiz biasa dah..mgkin mgecil dokter cakap..pastu baru la min cerita..sebelum ni Ada mai period Mcm tumpah darah..
Dokter tnya min amalkan apa..min gtau vitamin shaklee..vivix..

Dokter tu angguk kepala..Dia cakap vivix shaklee mmg bagus..dia cerita plak,bapak dia 5 tahun strok,ambik vivix ni la blh bergerak2 skrg dah..

So xhbis kat situ..kakak2 dlm wad yg order vivix pakat xsabar plak Nak try..ptg tu,min mintak abh min ambikkan stok selepas depa smua buat payment..dan..bulan tu jugak min naik supervisor..alhamdulillah...


Cyst shaklee
.
.
.
Alhamdulillah, moga bermanfaat ya. Nak oder, wasap terus ya!๐Ÿ˜˜

Salam sayang dari Madame,
Azwani Aziz
019-4207668

0 comments :

Post a Comment