Wednesday, 26 September 2018

PRODUK SHAKLEE MERBAHAYA? | Madame

Assalamualaikum, 
Hi korang..😘 Masih ada yang was-was dengan Suplemen Shaklee? Makan macam-macam jenis suplemen Shaklee tak pa ka? Shaklee merbahaya tak? 

Jom kita baca 8 sebab kenapa anda perlu percaya dengan kualiti dan keselamatan produk ShakleeπŸ‘

Produk Shaklee merbahaya

Produk Shaklee merbahaya

Jadi, usah ragu ya! Pilih yang terbaik, berkualiti dan selamat untuk keluarga kita.😊

Salam sayang dari Madame,
Azwani Aziz
019-4207668

Continue Reading

Sunday, 23 September 2018

YOUTH SKIN CARE IN HIJABISTA | Madame

Assalamualaikum,
Wow! Ada berita terbaru tau korang. Skin care Youth dah masuk majalah for the first time! Best sangat berita ni. Majalah tersebut adalah Hijabista yang trending sekarang ni, edisi Oktober - Disember 2018πŸ‘

Memang awesome sangatlah!😍

Nanti korang selak mukasurat 86-89 tau!

Kesan Shaklee Youth terhadap 4 gadis Hijabista dibualkan dalam empat muka surat tuπŸ’πŸ’πŸ’

Youth skin care shaklee in hijabista

Youth skin care shaklee in hijabista

Get your copy at newsstands and book stores!😘
.
.
Nak grab set skin care YOUTH yang sangat best ni, terus wasap madam πŸ‘Œ

Salam sayang dari Madame,
Azwani Aziz
019-4207668

Continue Reading

Wednesday, 5 September 2018

PROMOSI SHAKLEE BULAN SEPTEMBER 2018 | Madame

Assalamualaikum korang,
Nak tau promosi Shaklee yang best bulan September ni?

Jom usha😍

Promosi Shaklee bulan September 2018
Beli 3 Ostematrix, DISKAUN 5%😍

Promosi Shaklee bulan September 2018
Beli 1 set, PERCUMA 1 set Shaklee Baby


Promosi Shaklee bulan September 2018
Promo Youth, FREE MULTIPURPOSE device😍

Promosi Shaklee bulan September 2018
Promo set kehamilan, FREE woven bag😍
.
.
.
Sila wasap madam untuk konsultasi, pembelian dengan lebih jimat dan harga kasih sayangπŸ’

Salam sayang dari Madame,
Azwani Aziz
019-4207668


Continue Reading