Monday, 10 December 2018

YOUTH SKIN CARE SHAKLEE | Madame

YOUTH SKIN CARE SHAKLEE

Assalamualaikum semua!

Berita best sangat pasal Youth Skin Care dari Shaklee telah dilancarkan sejak 1 Mac 2018.

Youth skin care shaklee

Produk semulajadi. Hasil kajian Shaklee selama 8 tahun!

Jaminan kesan perubahan seawal 7 hari. 100% berkesan!

Sesuai untuk semua jenis kulit. Youth yang dijual di Malaysia memang dibuat khas sesuai dengan cuaca di Malaysia yang panas dan lembap. Lokasi kajian mereka salah satunya adalah Pulau Pinang yang diketahui memang negeri yang panas di Utara Semenanjung.

Skin care Youth bebas dari lebih 2500 bahan kimia tau!

Jom tengok keistimewaan setiap satu item dalam skin care ni okeh!


πŸ’–1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (125ml)

✅ 3 in 1 , tak mengandungi sabun
✅ PH seimbang
✅ gabungan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta algae extract
✅ memperhaluskan kulit

*BAHAN UTAMA*
Vital repair + muscadine grape extract + exfoliating green algae complex
.
.
.

πŸ’–2. PERFECTING SKIN TONER (177ml)

Kenapa toner penting dalam rutin skincare harian kita? Sebab nak bagi kesan optimum bila kita pakai serum and moisturiser

Toner youth shaklee istimewa sebab :

✅ hilangkan sel sel kusam
✅ bersihkan sel kulit mati
✅ exfoliate , hydrate and nourish
✅ gabungan campuran vitamin penting , polifenol dan bahan botanikal yang dipaten

*BAHAN UTAMA*
Vital repair + muscadine grape extract + rejuvenating green algae complex
.
.
.

πŸ’–3. YOUTH ACTIVATING SERUM (30ml)

SERUM YOUTH ni memang awesome gila !! Sebab dia ada 10 kali ganda bahan aktif , nak bagi pembaharuan sel yang kritikal

Youth serum ni sangat lah concentrated . Terdiri daripada vitamin , polifenol dan YOUTH complex

✅ menggalakkan penghasilan kolagen
✅ pembaharuan pada peringkat sel
✅ kulit lebih muda remaja berseri

*BAHAN UTAMA*
Youth complex dengan apple Cell , Lotus Japonicus , Vitamin A berkapsul
.
.
.

πŸ’–4. AGE DEFENSE MOISTURISER SPF 50 (50ml)

✅ protect skin daripada cahaya matahari dengan spf 50 berspektrum luas uva/uvb
✅ lembapkan kulit

*BAHAN UTAMA*
Spf 50 , vital repair , muscadine grape extract
.
.
.

πŸ’–5. ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM (50ml) LIGHT/RICH

Sebab dia punya isi kandungan bagus , mmg dia galakkan proses pembaharuan sel kulit

So bila kita tidur , time tulah dia bantu cantikkan kulit kita

✅ campuran botanikal membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin
✅ kulit lebih muda dan cerah

*BAHAN UTAMA*
Vital Repair , schisandra , chinesis , lotus japonicus
.
.
.

πŸ’–6. RADIANCE C + E (60 kapsul)

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen berpaten dan vitamin E. Ekstrak sel raspberi

✅ menegang , mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan
✅ mengurangkan tompok usia , licinkan tekstur kulit , baiki tona kulit

Semua kapsul ni berasaskan tumbuhan vegan 100% , takde bahan pengawetπŸ‘

*BAHAN UTAMA*
20% vitamin C tulen , vitamin E, raspberi

Youth skin care shaklee

Youth skin care shaklee

Korang nak order, wasap madam terus ya!

Salam sayang dari Madame,

Azwani Aziz
019-4207668




0 comments :

Post a Comment