Sunday, 27 January 2019

ASMA HILANG ASBAB OMEGA 3 Shaklee | Madame

Penyakit asma/ penat/ lelah sudah sinonim pada masa kini. Kebanyakan anak-anak masa kini seringkali penat dan semput. Penyakit ini tidak boleh dibiarkan berlarutan. Jom ikuti perkongsian di bawah bagaimana sahabat kami ini pulih penyakit asma beliau.
.
.
.
Assalammualaikum & selamat pagi.
Kita kenai2 dulu no.
Nama: Sahirah Binti Mat Said
Nama panggilan mesra Ira 😁

Pagi ni Ira diberi tugasan untuk share Shaklee Effect. Effect ni pada diri Ira sendiri lah 😊

'hitttt happp hittt happ', bunyi nafas pepagi bila waktu2 hujan @ sejuk. Biasa la budak asma, takkan terlepas dari bunyi nafas mcm tu. Siksa betul nak bernafas pun, hanya Allah jea tahu 😖😖 Al-maklumlah Ira dok rumah kg, bertambah la sejuk cuaca dia,huhu

Ira dari sekolah rendah ada asma, dulu masa sekolah selalu kena, bila dah sekolah menengah dah kurang tapi still ada sampai la sekarang, dah kawin dan ada anak pun asma masih ada.

Asma Ira tak la sampai guna gas tu, Ira makan ubat farmasi atau klinik ja. Arwah mak Ira dulu tak galakkan guna gas, so Ira just bergantung kat ubat- ubatan ja☺

Tahun ni dah kenai Shaklee, beli Omega 3 Shaklee untuk anak, mak pun tumpang sekali, sebab Omega boleh kuruskan badan. Ira amalkan dalam sebulan lebih, tapi tak kurus pon, makan ja banyak 😂😂

Dalam sebulan tu Ira perasan Ira dah tak asma, tak da lagi bunyi nafas ' hitt happ hitt hap' pepagi walaupun cuaca sejuk 😉

Jadi sekarang Omega 3 Shaklee menjadi salah satu vitamin kegemaran Ira 😍😍

Sampai sini jea sharing Ira. Harap sharing Ira memberi manfaat kepada semua. Tq ✌

Asma pulih dengan omega 3 shaklee

Salam sayang dari MADAMe,
Azwani Aziz
019-4207668
Continue Reading

Saturday, 5 January 2019

Part time bisnes | Madame


Assalamualaikum ampa

Tengah cari idea buat side income? Nak cari job part time bisnes? Duit gaji tak pernah cukup. Perbelanjaan setiap tahun makin bertambah. Di tahun baru ni, pastinya ekonomi lebih menekan. Suri rumah pun boleh join bisnes mudah ni.

Madam tak nak offer ramai-ramai untuk join dalam bisnes shaklee. Sebab nak polish yang betul-betul berjaya tu perlukan perhatian yang lebih.

Paling penting RESPOND!

Maksudnya bila madam coaching online/ offline tu boleh bagi komitmen. Sebab nak berjaya bukan mudah tapi tak susah.

Kena rajin, konsisten, sabar.

Nak join bisnes shaklee, nak income RM500, RM1000, RM5000 pun boleh. Dalam bisnes shaklee tiada limit bonus yang kita boleh tetapkan.

Shaklee tawarkan duit CASH sebagai bonus setiap bulan. 

Shaklee tawarkan CAR BONUS, shaklee bayarkan kereta u setiap bulan, CONVENTION yang ni shaklee iktiraf setiap kejayaan yang kita capai.

Yang ni kita nampak.. ada lagi yang best!

Shaklee tawarkan TRIP 5⭐️ untuk setiap SID MALAYSIA yang berjaya kumpul point yang ditetapkan.

Untung tak?

Yang bonus tu kita dapat setiap bulan tau, tapi duit untung runcit kita sendiri tentukan berapa kita nak. Seriusly bisnes shaklee ni permulaan untuk kejayaan akan datang...

Rugi sangat bagi mereka yang sia-siakan atau stop tengah jalan.

Madam tak boleh janji nak capai bintang kat langit untuk bisnes partner madam. Tapi madam pasti akan jadi waze terbaik untuk ampa

Setiap masa ampa perlukan madam, madam mesti ada untuk ampa gitu... Madam akan guide ampa sebaik mungkin.

Nak tahu lebih detail, just whatsapp madam

Azwani Aziz
019-4207668
Shaklee Business Leader,
Founder of MADAMe

Continue Reading