Wednesday, 6 February 2019

UMRAH PERCUMA TAJAAN SHAKLEE |Madame

LAGI UMRAH PERCUMA 2019

Esok, 7 Februari 2019 jemaah dari Team Shaklee akan berangkat ke Madinah dan Mekah untuk menunaikan umrah PERCUMA tajaan SHAKLEE.

Jom baca kisah Master Farihah berkenaan umrah ni yang setiap tahun beliau layak dapat sejak 2012 hingga kini.
.
.
.
Dah sampai hadiah kelengkapan umrah dari Shaklee beberapa minggu lepas.

Alhamdulillah. Banyak, cantik & eksklusif
Beg bagasi Barry Smith x 4
Telekung Siti Khadijah x 2
Pakaian Ihram x 2
Beg sandang, ada buku panduan, beg kasut x 4
Tumbler Rubbermaid x 4
Sistema Container x 4

Tiap-tiap tahun macam ni, trip Shaklee ni bukan saja tiket free, tapi semua free dan dapat lagi barang-barang keperluan
Untuk yang nak tahu macamana nak dapat umrah VIP percuma dengan Shaklee, saya ringkaskan di sini

Trip Umrah ni memang WAJIB dianjurkan oleh Shaklee setiap tahun. Ianya adalah tawaran PERCUMA kepada leaders Shaklee yang layak dengan kiraan mata pada jumlah tertentu sepanjang setahun berbisnes

Kiranya Umrah kami kali ini adalah reward daripada penat lelah berbisnes pada cycle yang lalu. Sebenarnya ini adalah umrah ke-4 untuk saya, dengan tajaan Shaklee

Trip percuma ini dihadiahkan dengan kiraan points seperti berikut :
🌟Jualan kumpulan
🌟Bilangan leaders yang berjaya kita hasilkan dalam Empayar kita
🌟Bilangan pendaftaran keahlian dengan belian tertentu

3 kriteria ini memegang points pada jumlah tertentu dan dikumpulkan selama 12 bulan. Di akhir cycle, akan ditentukan berapa points yang kita kumpul dan berapa tiket yang kita layak dengan points tersebut.
Trip ini sangat EKSKLUSIF. Ia hanya boleh dimiliki dengan jumlah points yang kita kumpul. TIDAK BOLEH di tambah wang tunai, jika tak cukup points atau nak tambah tiket.

Cukup ,dapat, tak cukup,  tak dapat.

Satu benda lagi yang best tentang trip Shaklee, bukan kita dan pasangan sahaja yang layak. Tiket ini juga melayakkan kita membawa bersama
❤Suami / Isteri
❤Anak-anak
❤Ayah
❤Mak
❤Ayah Mertua
❤Mak Mertua
❤Adik beradik kandung (untuk leaders yang belum berkahwin sahaja)

Shaklee adalah bisnes keluarga. Manfaat bisnes adalah untuk seisi keluarga, bukan untuk kita seorang atau kita dengan suami sahaja.

Best kan?

Dan TIADA HAD MAKSIMUM jumlah tiket. Bergantung kepada points yang kita kumpul. Boleh dapat 1 atau 2 atau 3 atau 4 atau 5 atau berapa sahaja tiket yang mampu kita claim

Tapi... yang Shaklee bagi bukanlah tiket sahaja. Belanja yang perlu kita keluarkan adalah membuat passport sahaja. Lain-lain Shaklee tanggung, daripada beg bagasi, kain ihram, telekung, tiket kapal terbang pergi balik, penginapan di hotel 5 -6 bintang, makan-minum dan kos-kos jika masuk ke tempat-tempat tertentu. Kita cuma bawa duit  shopping saja 😋

Tiket umrah ini adalah salah satu push factor saya fokus dengan Shaklee, pada awal dulu, sebab  saya nak sangat pergi umrah dan umrah yang Shaklee tawarkan bukan calang-calang pakej. Ianya pakej VIP
Rugilah kalau saya tak pulun.

Untuk anda yang memiliki impian seperti saya, Shaklee ada peluangnya. Ianya percuma tapi perlu dibayar dengan usaha dan keringat. Anda yang telah menjadi ahli Shaklee, usahalah untuk mendapatkannya.
Yang belum menjadi ahli ,Shaklee, ada peluangnya  untuk anda.

Jom Shaklee ! 😊

Kredit: Master Farihah

Umrah Shaklee percuma


Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments :

Post a Comment